Mr.Fiaz Gul Khan

Hvorfor bliver vores Take A Ways en succes?

Fordi vi skærer og snitter kød og grøntsager på dagen! Vi laver maden fra bunden og tænder op for blusset når ordren popper op i køkkenet : )

Vi er også en succes fordi vi henter professionelle kokke hjem til Danmark eller finder kokke som er født med maden! Altså vores kokke er nøje udvalgte! Det er samme princip vi arbejder efter i vores datterselskab WOKKABOX – Thai Take A Way og Phi Mo Thai Cuisine. Her har vi kokke fra Thailand. www.wokkabox.dk og www.phimo.dk 

 

Køkkkenchef AMMI JEE'S og AMMI JEE'S Rosengårdcentret.

AMMI JEE’S er i trygge hænder under ledelse af vores køkkenchef Mr. Sanil Maharjan. Mr. Sanail Maharjan kommer fra Kathmandu, som er den største by i Napal og samtidigt landets hovedstad. Byen er ofte kaldt for Nepals kulturelle hovedstad, og der er store traditioner for mad. Mange af opskrifterne vi bruger, er også anbefalet af Mr. Sanail Maharjan og som han har gode erfaringer med fra sin tid fra Kathmandu.

Mr. Sanil Maharjan kommer fra en stor kokke-familie. Han er 4. generation som fortsætter med at lave mad. Familien har i generationer lavet mad til store bryllupper, fester, selskaber og bespist mange lækkersultne munde. Idag er han bosat i Odense sammen med sin kone og har været hos os siden vi startede Ammi Jees i 2009.

Velbekomme’